Demi Rose julkaisi ruusuisen kylpykuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut. Tällä kertaa Rose esittelee miltä näyttää illallisella.

View this post on Instagram

I love me enough for the both of us💕 @lolo_creativ

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Yleensä näyttävissä somekuvissaan poveaan ja muutenkin kurvikasta vartaloaan esittelevä Demi on nyt uskaltautunut poseeraamaan Balilla alastomana ruusunlehdillä kyllästetyssä kylvyssä. Tyylikäs kuva ei paljasta intiimejä yksityiskohtia, mutta silmänruokaa se kuitenkin tarjoilee varsinkin miehiseen makuun.

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.

View this post on Instagram

😎🖤

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on