Kuolemaansa valmistautuva BB-Janita Lukkarinen sai vielä mahdollisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat jo kuukausia saaneet seurata pahanlaatuiseen syöpään sairastuneen realityjulkkis Janita Lukkarisen taistelua ja sen yllättäviä käänteitä. Taannoin jo kertaalleen taltutettu syöpä uusiutui, ja sittemmin Lukkarisen hoitojen kerrottiin loppuvan tuloksettomina.

View this post on Instagram

VAIKUTA KOMMENTOIMALLA OTANKO HOIDON VASTAAN VAI EN!! MAANANTAINA LASKETAAN ÄÄNET JA SOITETAAN SÄDEHOITAJALLE PÄÄTÖS! . Kävin tänään sädehoitopoliklinikalla ottamassa pienimmät kolme tatuointia, jotka mulla on. Ne tatuoinnit sijaitsee kyljissä ja rintakehässä ja ne määrittelee mun asennon sädehoidossa, jos otan sen vastaan. . Siitäkään hoidosta kukaan ei mene takuuseen ja se tulee arpeuttamaan mun sydämen ja sydämen verisuonet, jos otan sen vastaan. . Te kannatte mua, kun mä olen itse liian hajalla. Rakastan teitä kaikkia tasapuolisesti, te teette Minut. ♥️ . Ole mukana vaikuttamassa mun tulevaisuuteen! ❤️

A post shared by Janita Lukkarinen JLu (@juanitapupu) on

Janita on itse kertonut valmistautuvansa jo kuolemaan, mutta nyt hän on saanut vielä yhden mahdollisuuden. Sen myötä Lukkarinen on aktivoinut someseuraajansa ”äänestämään” pitäisikö hänen ottaa vastaan sädehoito vai ei. Janita kertoo antavansa someseuraajiensa vaikuttavan tulevaisuuteensa.

– VAIKUTA KOMMENTOIMALLA OTANKO HOIDON VASTAAN VAI EN!! MAANANTAINA LASKETAAN ÄÄNET JA SOITETAAN SÄDEHOITAJALLE PÄÄTÖS, Janita Lukkarinen kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

– Kävin tänään sädehoitopoliklinikalla ottamassa pienimmät kolme tatuointia, jotka mulla on. Ne tatuoinnit sijaitsee kyljissä ja rintakehässä ja ne määrittelee mun asennon sädehoidossa, jos otan sen vastaan. Siitäkään hoidosta kukaan ei mene takuuseen ja se tulee arpeuttamaan mun sydämen ja sydämen verisuonet, jos otan sen vastaan.