Saksalaismiehen auto syttyi palamaan – sammutti sen oluella!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksassa tunnetusti rakastetaan olutta, ja maassa vietetäänkin parhaillaan sen ympärillä pyörivää Oktoberfest-tapahtumaa. Ajankohtaan sopivasti olut on kirjaimellisesti pelastanut erään saksalaismiehen.

Autobahnilla Hoesbachin kylän läheisyydessä ajanut mies haistoi jotain outoa autossaan. Hän pysäytti ajoneuvon vain huomatakseen lieskojen kohoavan sen konepellin alla. Miehellä ei ollut mukanaan vaahtosammutinta tai vettä.

Olutta häneltä sen sijaan löytyi, ja autoilija päätyikin sammuttamaan palon kaatamalla sitä liekkeihin. Palokunnan saapuessa paikalle vaara oli jo ohi. AP-uutistoimiston mukaan autoilijaa on kiiltety hänen kekseliäisyydestään hädän hetkellä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.