Maailman tyylikkäin ostoskärry kuin hot rod – kuljettaa turisteja Chigacossa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Maailman erikoisin hot rod -auto löytyy Chicagosta. Kyseessä on ruokakaupassa töissä olleen idea, joka toteutettiin perhepiirissä sen älyttömyydestä huolimatta. Ajoneuvo näyttää jättikokoiselta ostoskärryltä.

Vuoden verran rakentamista ja testaamista vaatinut ostoskärryajokki kulkee pääasiassa Chicagossa. Se on tarkoitettu kaupalliseen käyttöön kuljettamaan turisteja, mutta sen voi nähdä myös paikallisissa paraateissa ja hyväntekeväisyystapahtumissa. Kolme metriä korkea ostoskärry kääntää katseita kaikkialla.

Jos ostoskärryä käytettäisiin oikeasti ruokaostoksilla, mahtuisi sen kyytiin yhteensä 165 ruokakassia. Se ei ole kuitenkaan maailman suurin tai nopein, sillä ostoskärryjä on tuunattu ja rakennettu muuallakin. Sen sijaan se on rakentajiensa mukaan ylivoimaisesti maailman tyylikkäin!

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.