Naisräppärin vasikoinut Tekashi 6ix9ine kieltäytyi todistajansuojelusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdeksään rikokseen syyllisyytensä myöntänyt räppäri Tekashi 6ix9ine todisti oikeudessa entisiä rikoskumppaneitaan vastaan. Sen ansiosta hän on saanut vasikan maineen.

Nine Trey Bloods -jengin koston uhasta huolimatta 6ix9ine kieltäytyy TMZ:n mukaan kieltäytyvän todistajansuojeluohjelmasta. Sen sijaan hän suunnittelee turvautuvansa perheineen yksityisten henkivartijoiden ympärivuorokautiseen suojeluun.

6ix9ineä olisi saattanut odottaa rikoksistaan 47 vuoden vankeustuomio. Rikostovereita vastaan todistamisen ansiosta hän saattaa kuitenkin päästä vapaaksi jo vuonna 2020.

FBI oli tarjonnut 6ix9inelle, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, todistajansuojeluohjelmaa. Complex-lehden mukaan siihen osallistuminen olisi tarkoittanut uuden henkilöllisyyden hankkimista ja esimerkiksi tähden lukuisten kasvotatuointien poistamista laserilla. Todistajansuojeluun osallistuminen tietäisi todennäköisesti myös hänen musiikkiuransa loppua.