StaraTV Score: Esittelyssä FIFA 20 – haastattelussa pelin päätuottaja

Pelit Score TV Viihdeuutiset · Stara.fi

Staran Score-ohjelman vieraili äskettäin maailman suurimmilla Gamescom-pelimessuilla Saksan Kölnissä. Ohjelmasarjan tässä jaksossa tutustutaan tänään perjantaina julkaistuun FIFA 20 -peliin, jota on odotettu maailmalla kuin kuuta nousevaa. Katso jakso videona artikkelin lopusta.

Hittipelisarjan uudesta julkaisusta kertoo haastattelussa EA Sportsin Sam Riviera, joka on tehnyt jo kymmenen vuoden uran alalla. Riviera kertoo miten hän on viime vuosina keskittynyt pelin kehittämiseen monilla eri osa-alueilla ja tutkinut perin pohjin jalkapalloa ja sen pelaamista. FIFA 20 on pelisarjan suurin päivitys vuosikausiin.

Lisäksi Score-ohjelman haastattelussa on Xboxin Aaron Greenberg. Vieraana nähdään myös Acerin Tony Orre, joka kertoo pelikoneista ja niiden toiminnan tärkeimmistä ominaisuuksista. Hänen mukaansa kauneus, ohuus ja keveys kulkevat käsi kädessä, ja 4K-resoluutio yleistyy parhaillaan nopeasti pelialalla.