Janita Lukkarinen paljasti sädehoidon tatuointinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat jo kuukausia saaneet seurata pahanlaatuiseen syöpään sairastuneen realityjulkkis Janita Lukkarisen taistelua ja sen yllättäviä käänteitä. Taannoin jo kertaalleen taltutettu syöpä uusiutui, ja sittemmin Lukkarisen hoitojen kerrottiin loppuvan tuloksettomina.

Nyt Janita on saamassa vielä yhden mahdollisuuden, sillä hän valmistautuu parhaillaan sädehoitoihin. Niitä varten realitykaunottaren vatsaan tehtiin pienet tatuoinnit hoitojen antamista varten. Nyt hän esittelee tatuointinsa somekuvassaan.

– Kävin tänään sädehoitopoliklinikalla ottamassa pienimmät kolme tatuointia, jotka mulla on. Ne tatuoinnit sijaitsee kyljissä ja rintakehässä ja ne määrittelee mun asennon sädehoidossa, jos otan sen vastaan, Janita kertoi aiemmin tatuoinneistaan.

– Vaikka se pelottaa sen ei tarvitse olla rumaa, Janita kertoi tuoreessa kuvassaan.