Melissa Lori festareilla – yhtä rohkeaa bileasua saa hakea

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyisen bikinimalli Claudia Romanin ystävänä tunnetuksi tullut Melissa Lori ei ole vielä suomalaisille varmastikaan kovin läheinen tuttavuus. Hän julkaisee usein sosiaalisessa mediassa niin rohkeita valokuvia, että ne ainakin hipovat verkkopalvelujen sääntöjä.

Nakuilusta pitävä glamour-malli on nyt esitellyt upean festariasunsa, joka hakee näyttävyydessä ja seksikkyydessä vertaansa. Melissa Lori kuvattiin nimittäin esittelemässä rohkeaa asuvalintaansa festivaaleilla New Yorkin Randall’s Island Parkissa.

Monissa muissakin kuvissa Melissa Lori on viime aikoina nähty täysin tai ainakin osittain nakuna, mutta ainakin vielä hän saa julkaista somepalvelujen rajoja toistuvasti koettelevia kuviaan suosituissa somepalveluissa.