Nuoret suunnittelevat joukkotappelua tänään Tampereelle – ilmoita tiedoista poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Poliisin tietoon on tullut, että nuorisojoukko suunnittelee joukkotappelua Tampereen keskustan alueella tänään maanantaina 30. syyskuuta iltapäivällä tai illalla. Poliisi pyytää asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä. Poliisi on tietoinen Tampereelle suunnitteilla olevasta joukkotappelusta ja seuraa tilannetta.

Poliisi tulee puuttumaan matalalla kynnyksellä havaitsemaansa häiriökäyttäytymiseen ja yleistä järjestystä ja turvallisuutta mahdollisesti vaarantavaan toimintaan. Poliisi vetoaa vanhempiin ja nuoriin väkivaltaisuuksien ennalta estämiseksi. Nuoret, jotka osallistuvat tappeluun, joutuvat myös poliisin ja lastensuojelun toimenpiteiden kohteeksi.

Jos tiedät mahdollisesta joukkotappelusta jotain, ilmoita tietosi vihjepuhelimeen, vaikka nimettömästi, puhelinnumeroon 0800-90022. Numerossa on vastaaja, johon voit jättää viestisi. Voit jättää myös sähköpostia osoitteeseen vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.