Uskomaton ennätys Dohassa – seiväs katkesi kriittisellä hetkellä

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Yleisurheilun MM-kilpailuissa Dohassa on nähty todella poikkeuksellinen urheilusuoritus, joka päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen sensaatiomaisesti uuteen Ruotsin ennätykseen. Seiväshyppääjä Angelica Bengtsson yritti nimittäin rikkoa maansa ennätystä, kun hänen seipäänsä yllättäen katkesi kriittisellä hetkellä.

Selkä edellä patjoille pudonnut Bengtsson ei loukkaantunut tilanteessa, vaan nousi hetken päästä jalkeille ja palasi lähtöpaikalle. Tuskin monikaan uskoi, onnistuneeseen suoritukseen tällaisen jälkeen, mutta sitkeä urheilijakaunotar päätti toisin.

Angelica Bengtsson lainasi toista seivästä ja viimeisellä hypyllään hän teki urheiluhistoriaa ylittämällä ennätyskorkeuden ja rikkoen siten Ruotsin aikaisemman ennätyksen. Vastaavaa dramatiikkaa nähdään yleisurheilussa aniharvoin, ja se näkyi myös tuloksesta riehaantuneen yleisön reaktioissa. Katso video artikkelin alta tai tästä linkistä.