Palkkionmetsästäjä sai vakavan sairauskohtauksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti ja palkkionmetsästäjä Duane ”Dog” Chapman kääditettiin taannoin sairaalaan. Tähden pelättiin saaneen sydänkohtauksen kärsittyään äkillisistä rintakivuista. Nyt Chapman on paljastanut Dr. Oz Show -sarjassa lääkäreiltä saamansa diagnoosin.

Hän kärsii keuhkoveritulpasta, jossa verihyytymä tukkii keuhkoihin johtavan valtimon. Chapmanin mukaan hän ei pelännyt kuolemaa vaimonsa Bethin kuoleman jälkeen, mutta mielipide muuttui sairaalaan joutumisen myötä. Tohtori Mehmet Oz kuvaili miestä ohjelmassa tikittäväksi aikapommiksi hänen elämäntyyliensä ja lääkärien välttelemisen vuoksi.

Duanen vaimo Beth Champman kuoli kesäkuussa 51-vuotiaana kurkkusyövän komplikaatioihin. Kumpikin on tullut julkisuudessa tunnetuksi Dog the Bounty Hunter -realitysarjasta, jota esitettiin suomessa nimillä Mieheni on palkkionmetsästäjä ja Dog, palkkionmetsästäjä.