Lena Meyer-Landrut bikineissä – sopisi malliuralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2010 Euroviisut voittanut Saksan edustaja, 28-vuotias Lena Meyer-Landrut, on viettänyt jo vuosien ajan hiljaiseloa kansainvälisestä julkisuudesta. Voittonsa jälkeen hän aiheutti kohua, kun hänen 18-vuotiaana tekemänsä nakuvideo päätyi verkkoon.

Viime aikoina Lena on nähty harvakseltaan kansainvälisessä julkisuudessa, vaikka Saksassa hän on usein otsikoissa. Rohkeissakin kuvissa ajoittain poseeraava Lena sopisi tuoreimpien somekuviensa perusteella malliuralle, sillä hänen vartalonsa sopisi minkä tahansa lehden kansikuviin.

Satellite-kappaleellaan viisuvoiton ottanut Lena Meyer-Landrut päätyi Saksan viisukarsintoihin alunperin vahingossa surffailtuaan netissä ja ilmoittauduttuaan mukaan karsintoihin hetken mielijohteesta. Lena täytti viikkoa ennen Euroviisuja 19 vuotta. Kohuttuja nakukuvia ikuistettaessa hän oli vielä 17-vuotias.