Salkkaritähtien perhe kasvaa jälleen – pienokainen syntyy keväällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen näyttelijätär Sara Parikka on tullut tunnetuksi Salatut elämät -televisiosarjasta, jossa hän on näyttellyt Peppi Puolakan roolia jo yli vuosikymmenen ajan. Hän on naimisissa vastanäyttelijänsä, Mikko Parikan kanssa.

Nyt perheeseen odotetaan kolmatta lasta. Sara Parikka kertoi iloisesta perheuutisesta blogissaan. Vauvan laskettu aika on kevättalvella. Vuodesta 2014 naimisissa olleella Salatut Elämät -pariskunnalla on entuudestaan kaksi lasta. Sara Parikka hehkuttaa perheonnea sosiaalisessa mediassa.

– Niin ihanaa päästä jakamaan tämä asia kanssanne! Mahani pömpöttää ja enää se ei pääse piiloon isojen neuleiden alle, Parikka kirjoittaa.

View this post on Instagram

🌝🌝🌝

A post shared by Sara Parikka (@saraparikka) on