Abigail Ratchfordin poseeraus pelkkää säihkettä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa.

Paljastelua rakastava kohukaunotar on nyt riisunut yläosansa paljaaksi ja pukenut ylleen ainoastaan sädehtivät timanttihenkiset bikinien alaosat. Povipommin kädessä nähdään maistuva drinkki. Samassa kuvasarjassa Abigail poseeraa muissakin sädehtivän upeissa bikineissä.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.