Demi Lovato Israelissa – otti kasteen Jordan-joessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Demi Lovato kuntoutuu edelleen viime vuoden yliannostuksestaan. Hän on hakenut lohtua muun muassa uskonnosta ja sanoo Jumalan olevan yksi suurimmista voimavaroistaan. Lovato on vieraillut Israelissa vahvistamassa yhteyttään Jumalaan.

Laulaja on saanut tilaisuuden ottaa kasteen Jordan-joessa. Johannes Kastajan kerrottiin kastaneen Jeesuksen samalla joella. Demi Lovato kertoo Instagramissa, että Israelin matka kasteineen on ollut merkityksellisessä asemassa hänen hyvinvointinsa kannalta.

Demi Lovato otti viime vuonna yliannostuksen heroiinia. Nainen on sen jälkeen kuntoutunut ja jatkanut riippuvuuksista eroon pääsemistä. Hän oli useita vuosia päihteetön nuoruusvuosien riippuvuksien selättämisen jälkeen.

View this post on Instagram

I am an American singer. I was raised Christian and have Jewish ancestors. When I was offered an amazing opportunity to visit the places I’d read about in the Bible growing up, I said yes. There is something absolutely magical about Israel.  I’ve never felt such a sense of spirituality or connection to God…something I’ve been missing for a few years now.  Spirituality is so important to me…to be baptized in the Jordan river – the same place Jesus was baptized – I’ve never felt more renewed in my life. This trip has been so important for my well-being, my heart, and my soul.  I’m grateful for the memories made and the opportunity to be able to fill the God-sized hole in my heart. Thank you for having me, Israel 💗

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on