Jenelle Evans sai potkut MTV-sarjasta – Teen Momin katsojaluvut romahtivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-kanavan Teen Mom -realitysarjan entinen tähti Jenelle Evans tunnetaan naisen heroiinikoukusta, vankilatuomioista ja sotkuisesta suhteesta entisiin miehiinsä. MTV:n tuotantoryhmä päätti erottaa naisen sarjasta hänen avioiehensä ammuttua perheen lemmikkikoiran.

Jenelle Evans nousi kuuluisuuteen 16 and Pregnant -sarjan toiselta tuotantokaudelta vuonna 2010. Sittemmin hänen elämäänsä on seurattu Teen Mom -sarjassa. Televisioura on nyt päättynyt, mikä on vaikuttanut myös Teen Mom 2 -sarjan katsojamääriin.

Sarjassa edelleen mukana oleva Kailyn Lowry sanoi jo viime keväänä, että Jenelle Evansin erottaminen tulee laskemaan sarjan katsojalukuja. Niin myös kävi. Showbuzz Daily kertoo, että uusien jaksojen katsojamäärät ovat olleet alle 800.000, vaikka normaalisti sarjaa on seurannut jopa miljoona silmäparia.

Jenelle Evansin aviomies David Eason poistettiin aiemmin sarjasta ja myöhemmin myös Jenelle sai lähtöpassit. Jenelle Evans luki erottamisesta viihdelehtien sivuilta, ennen kuin MTV ilmoitti asiasta hänelle. Jenelle aikoo jatkaa elämäänsä julkisuudessa tavalla tai toisella. Jenelle Evans ja hänen miehensä David Eason saivat kaksi vuotta sitten Ensley-tytön. Evansilla on jo kaksi aiempaa lasta Jace ja Kaiser kahden eri miehen kanssa.