Tristan Thompson haluaa Khloe Kardashianin takaisin – ja tämä yllätti kenet?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Stereotyyppisesti ajateltuna naiset ja miehet käsittelevät eroa eri tavoilla. Naiset ovat yleensä heti eron jälkeen rikki ja surullisia, mutta toipuvat pikkuhiljaa. Miehet puolestaan saattavat tajuta menetyksensä vasta myöhemmin.

Näin kävi myös julkkispari Khloe Kardashianin ja hänen miehensä Tristan Thompsonin kohdalla. Kahteen eri kertaan sydämensä paikannut ja petetyksi joutunut Khloe Kardashian on jatkanut elämäänsä vailla uskotonta Tristan Thompsonia. Sen sijaan koripallotähti jatkoi heti eron jälkeen eloa kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Todellisuus on iskenyt vasten Tristan Thompsonin kasvoja vasta nyt. Hänen kerrotaan haluavan Khloe Kardashianin takaisin. Khloe on hämmentynyt tilanteesta, The Sun uutisoi. Thompson on jopa ostanut ison perhetalon Khloen läheltä ja anoo naista antamaan anteeksi. Heillä on reilun vuoden ikäinen tytär ja he erosivat helmikuussa.