Katri Haapanen herutuskuvassa – ja realistinen kuva vieressä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Nyt Katri on julkaissut verkossa osuvan kuvaparin, joista toisessa hän poseeraa kameralle kuin povipommi kerrassaan. Kuvan yhteydessä on teksti ”internet”. Vieressä on toinen kuva, jonka tekstinä nähdään ”reality”, ja siinä Haapanen imettää pienokaistaan. Kuva sai syystäkin heti suuren suosion.

– Imetys on äidin lahja itselleen, hänen lapselleen ja maailmalle, Katri Haapanen toteaa kuvan yhteydessä.

Katri Haapanen lähti taannoin opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Taannoin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.