Madison Louch kuin seireeni limutölkki kädessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Who would you share a coke with ? 🥤

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Maailmanlaajuista suosiota parhaillaan nauttiva DJ Madds rakastaa näyttävissä kuvissa poseeraaamista, ja ajoittain hänet on nähty myös alastomana. Tällä kertaa hän kuitenkin kyselee niukoissa bikineissä olisiko joku sosiaalisen median seuraajista halukas jakamaan hänen kanssaan virvoitusjuoman.

View this post on Instagram

Good morning angels 👼 1 , 2 , or 3 ?

A post shared by Madison🇿🇦 (@madds) on

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.