Berliinin Barbie urheiluasussa – miten jättirintojen kanssa treenataan?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinin Barbiena seuraajia Instagramissa kerännyt Paris Herms on plastiikkakirurgien elävä taidonnäyte. Nainen on päässyt vartalonsa muotojen avulla vaikutusvaltaiseen asemaan sosiaalisessa mediassa ja sen kautta osaksi pintaliitokulttuuria.

Saksalainen Instagram-malli Paris Herms on käynyt Ibizalla lomailemassa. Nainen on esitellyt auliisti muodokasta vartaloaan kirkkaanpunaisessa urheiluasussa. Hänen valtaisat rintansa saattaisivat kuitenkin osoittautua ongelmalliseksi hikitreeniä tehdessä, joten ehkäpä hän tyytyy ainoastaan kameralle poseeraamiseen.

Jättikokoisilla rinnoilla varustettu nainen haluaa näyttää muovinukelta, koska häntä kiusattiin kouluaikoina ulkonäkönsä vuoksi. Huulitäytteitä, kestopigmentointeja ja suurennusleikkauksia ottanut nainen on käyttänyt plastiikkakirurgiaan suuren määrän euroja. Berliinin Barbiella on 271.000 seuraajaa Instagramissa.

View this post on Instagram

WERBUNG | Immer nach vorne schauen 💪🏾 Nie nach hinten 🙏🏾 Sei die beste Ausgabe von dir selbst ! Und zeig allen wer du bist 🦄 Mitläufer gib’s genug ! Einzigartigkeit macht erfolgreich ✨ Trainigsanzug by @ghettosportbymaskulin @fler @defshop ✅ #germanblogger #influencer #influence #beautyblogger #beautyblogger_de #berlin #lifestyleblogger #lifestyleinfluencer #fashionblogger #fashioninfluencer #fashion #luxurylifestyle #ibizabeach #fler #blogger #ibiza #bloggerlife #glamourmodel #ushuaia #ibizastyle #model #inkedgirls #tattoomodel #travelblogger #ushuaiaibiza #bloggerlife #ghettosportbymaskulin #berlinstagram #instagrammodel #internationalmodel

A post shared by 🇩🇪👑-𝐑𝐄𝐀𝐋•𝐁𝐀𝐑𝐁𝐈𝐄•𝐎𝐅•𝐁𝐄𝐑𝐋𝐈𝐍-👑🇮🇷 (@real.barbie.of.berlin) on