Nelli Matula juhli historiallista suoritusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin odotetun esikoisalbuminsa julkaissut Nelli Matula on saanut parissa vuodessa hyvin jalansijaa musiikkimarkkinoilla. Matula on esiintynyt jo muun muassa Blockfesteillä ja Tähdet, tähdet -ohjelmassa. Nyt Nellillä on jälleen hyviä uutisia Jumalatar-albuminsa menestyksestä. Hän juhli sitä sensuellilla kuvalla.

View this post on Instagram

Jumalatar-albumi meni just PLATINAA!🧞‍♀️Ihan uskomaton ajatus, et ne biisit, mitä oon joskus jossain studion sohvan nurkassa hahmotellu luurin näytölle on julkastu (vielä ihan levy-yhtiön kautta) ja sit te ootte kuunnellu niitä jo yli 20 MILJOONAA kertaa! Kiitos kaikille tuottajille ja biisintekijöille, jotka ootte ollu kirjoittamassa mun kaa tätä albumia. Kiitos koko mun tiimille @universalmusicfin , @managemefi ja @fullsteamagency , et teette joka päivä mun eteen duunia!🙏 Isoin kiitos kuuluu kuitenkin teille, jotka ootte kuunnellu mun biisejä, käyny keikoilla ja muuten myötäelänyt tätä matkaa somessa. Tää virstanpylväs ei mitenkään mahu mun tajuntaan. Ehkä kiikkustuolissa sitten. ❤️ ps. Rundataan koko syksy bändin kanssa, tervetuloa fiilistelemään Jumalatar-albumia myös livenä!💕

A post shared by Nelli Matula (@nellimatula) on

– Jumalatar-albumi meni just PLATINAA! han uskomaton ajatus, et ne biisit, mitä oon joskus jossain studion sohvan nurkassa hahmotellu luurin näytölle on julkastu ja sit te ootte kuunnellu niitä jo yli 20 MILJOONAA kertaa, Nelli Matula iloitsee ja kiittää tiimiään.

– Isoin kiitos kuuluu kuitenkin teille, jotka ootte kuunnellu mun biisejä, käyny keikoilla ja muuten myötäelänyt tätä matkaa somessa. Tää virstanpylväs ei mitenkään mahu mun tajuntaan. Ehkä kiikkustuolissa sitten, Matula jatkoi.