Jenni Vartiainen synnytti esikoisensa – ihastuttava kuva pienokaisesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen menestyneimpien naisartistien joukkoon lukeutuva Jenni Vartiainen on viettänyt alkuvuodesta saakka lomaa, joka muuttui kesken kaiken vauvalomaksi hänen paljastettuaan olevansa raskaana. Tuolloin 36-vuotias suosikkilaulaja sai valtavasti onnitteluja. Nyt pienokainen on syntynyt.

View this post on Instagram

Hän on täällä terveenä ja täydellisenä ❤️

A post shared by Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) on

Iloisen perheuutisen sosiaalisessa mediassa paljastanut Jenni Vartiainen kertoi vauvan jalkakuvan yhteydessä, että hän on täällä terveenä ja täydellisenä. Päivitys on saanut valtaisan suosion, sillä jo tuhannet fanit ja muut seuraajat ovat tykänneet siitä.

Vartiainen ei kertonut raskaudestaan kovin paljon julkisuudessa. Hän poseerasi taannoin kuitenkin merellisissä tunnelmissa mustavalkoisessa uimapuvussa. Kuvansa yhteydessä Jenni kertoi, että odottavan aika on pitkä ja lähetti seuraajilleen terveisiä valtameren takaa.