Lottie Moss näyttääkin supermallin siskolta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, mutta tunnetusti omena ei putoa kauas puusta. Katen vanavedessä mallimaailmaan tekee nyt tuloaan vauhdilla hänen pikkusisko Lottie Moss, joka julkaisee aktiivisesti poseerauksiaan sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

Neverfuckingleaving

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Tällä kertaa Lottie on poseerannut sosiaalisen median kuvassaan vaaleanpunaisissa bikineissä, joissa hänen mallinmitoissa oleva vartalonsa pääsee upeasti oikeuksiinsa.

View this post on Instagram

Zaddy Thanks @glamfeeney for the pink

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) on

Lottie Moss, eli Charlotte Moss, on nuoresta iästään huolimatta tehnyt jo merkittävää malliuraa, sillä taannoin hänet kiinnitettiin esimerkiksi Calvin Klein Jeansin mainoskasvoksi ja hän poseerasi Vogue-lehdessä jo 16-vuotiaana. Isosisko Kate Mossin vanavedessä ovet mallimaailmassa ovat auenneet upeasti. Ensiesiintymisen julkisuudessa Lottie teki aikoinaan siskonsa häissä morsiusneitona.