Marvel-legenda Stan Leen manageri oikeuteen – syytetään hyväksikäytöstä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sarjakuvamaailman suurimpiin nimiin lukeutunut Stan Lee kuoli viime vuonna 95-vuotiaana. Nyt Marvel-yhtiön toimittajan ja kirjoittajan entistä manageria syytetään vanhuksen hyväksikäytöstä.

Keya Morgania syytetään muun muassa vapaudenriistosta, petoksesta ja väärentämisestä, uutisoi TMZ. Leen asianajajien mukaan Morgan aiheutti Marvel-gurulle niin henkistä kuin fyysistäkin kärsimystä ja varasti häneltä viisi miljoonaa dollaria.

Viime heinäkuussa asianajaja Tom Lallas nimettiin Stan Leen lailliseksi huoltajaksi. Samoihin aikoihin Morganille määrättiin väliaikaiseen lähestymiskieltoon Leetä kohtaan.

Keya Morgan ryhtyi Stan Leen manageriksi vuonna 2017. Muun muassa X-Menin, Hulkin, Hämähäkkimiehen ja Black Pantherin yhteistyössä muiden kirjoittajien ja taiteilijoiden kanssa luonut Lee kuoli viime marraskuussa keuhkokuumeeseen.