Mies laihdutti puolta pienemmäksi – toimii inspiraationa muille

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Kaliforniassa asuva Chris oli masentunut ja todella ylipainoinen. Hän ei juuri poistunut kotoaan. Jouluna 2015 hän kuitenkin päätti, että mikäli elämäntahti ei muuttuisi, tulisi hän kuolemaan nuorena ylipainon vuoksi.

Chris oli 163 kiloa. Nyt 24-vuotias mies näyttää mallilta, sillä sinnikkään lihaskuntoharjoittelun ja elämäntapamuutoksen vuoksi mies on onnistunut karistamaan liikakilot vartalostaan. Hän laihdutti puolet painostaan ja on nykyisin 84-kiloinen ja terve.

Tunnesyöminen alkoi lapsuuden ongelmista ja siitä, kun hän menetti äitinsä. Hyvästä adoptioperheestä huolimatta Chris lohdutti itseään roskaruoalla. Hän päätti muuttaa elämänsä suuntaa ja on treenannut sinnikkäästi neljän vuoden ajan.

View this post on Instagram

Who remembers big kool aid? It was wild coming across this pic tbh. It's been quite the journey of not only physical progression but also self discovery. I wanna say this picture was about 5 years ago. I was lost at this time. I didn't know who I was or what I was really doing in life. At that point, my life was headed downhill quick, but I'm glad I opened my eyes. Life is much greener when you take both physical and mental care of yourself people. Stay woke. . . . . . . #Tuesday #transformation #transformationtuesday #motivation #inspiration #weightloss #weightlossjourney #gymrat #gymmotivation #gymlife #gym #fit #fitness #fitnesslife #fitnessaddict #fitfam #fitspo #progress #beforeandafter #beastmode #inspiration #inspire #motivate #health

A post shared by Christopher J (@lionheart209) on