Susanna Penttilän kaula-aukko säväytti hotellissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pukeutumisen ammattilainen ja omaa vaateputiikkiaan Helsingissä pitävä Susanna Penttilä tietää, kuinka vartalon parhaita puolia korostetaan kauniisti istuvien asujen avulla. Hän on myymiensä mallistojensa kävelevä mallinukke.

View this post on Instagram

Rokken roll 🍄🍄 carpet 🔫

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Kreikan Rhodoksella taannoin lomaillut Susanna Penttilä nähdään nyt sosiaalisen median kuvissaan keikistelemässä antavalla kaula-aukolla varustetussa topissa.

View this post on Instagram

Suski in wonderland🧩🧩carpetland

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Aikuisille tarkoitetussa lomaparatiisissa valokuvia ottanut Susanna Penttilä on pitkän linjan yrittäjä. Nainen perusti Ferrer-vaateliikkeensä 19-vuotiaana 28 vuotta sitten. Yrittäjyyden vuosipäivää juhlitaan lokakuun alkupuolella. Penttilä on myös aktiivinen eläinten oikeuksien puolustaja.