Transperheen isä suunnittelee sukupuolenvaihdosta – tytär tuli kaapista yhdeksänvuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen San Diegossa asuva Mia on vasta 14-vuotias, mutta hän tietää olevansa bi-seksuaali. Tyttö tajusi alle 10-vuotiaana, että ei täytä tavallisen heteron raameja. Hänen oma isänsä on auttanut merkittävästi sukupuoli-identiteetin ja seksuaalisen suuntautumisen löytymisessä.

Mian isä, 38-vuotias Maxine, elää nykyisin naisena. Hän palveli 11 vuotta Yhdysvaltojen armeijan ilmavoimissa. Veteraani elää nykyisin naisena, jota korostaa hänen jättisuuri povi. Molemmissa rinnoissa on yli kaksi litraa täytettä, koska Maxine haluaa olla yltiönaisellinen.

Hormonihoitoja ottava isä suunnittelee sukupuolenvaihdosleikkausta. Hänen elämänkumppaninsa tukee muutosta, kuten myös Mia, joka ei omien sanojensa mukaan voisi toivoa parempia vanhempia itselleen.