Jen Selter poseerasi Balilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa.

View this post on Instagram

Take me back to Bali 🌸

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Nyt miljoonien miesten ja naisten ihailema fitness-kaunotar on esitellyt täydelliseksi hiomaansa vartaloa Balilla ikuistetuissa näyttävissä somekuvissa sekä valkoiseen paljastavaan alusasuun puettuna että myös yhdessä ystäviensä kanssa kuntoillessa.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.