Kuka tuhosi urheilukenttiä Outokummussa? Poliisi pyytää havaintoja

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Urheilukentät joutuvat toistuvasti ilkivallan kohteeksi Suomessa. Tekijät aiheuttavat paitsi kustannuksia liikuntapaikan omistavalle kaupungille, mutta myös mielipahaa useille harrastajille. Urheilupaikkojen tuhoamisessa ei ole järjen hiventäkään, ja tekijät osoittavat ainoastaan oman typeryytensä teoilla.

Viime viikonloppuna Outokummussa sijaitsevat urheilukentät joutuivat moottoriajoneuvojen turmelemaksi. Poliisi tutkii asiaa. Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan urheilukenttien nurmialueita on tuhottu autolla ja moottoripyörillä revittelemällä.

Kohteena olivat sekä Outokummun Matovaaran urheilualue että Kyykerin kivituhkakenttä. Kaupungille aiheutuu korjaustöistä mittavia kustannuksia. Havainnoista voi ilmoittaa poliisille.