Pikkutyttö oppi ajamaan polkupyörää – törmäsi heti tolppaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lasten elämä on jatkuvaa oppimista ja uusien asioiden omaksumista. Yksi virstanpylväistä on se, että oppii ajamaan polkupyörää ilman apupyöriä ensimmäistä kertaa. Leikki-ikäiset lapset ovat jatkuvasti naarmuilla ja mustelmilla kiipeilemisen, kaatuilemisen ja temuamisen vuoksi.

Useimmat lapset saavat ensikosketuksensa asfaltti-ihottumaan nopeasti polkupyöräilyn oppimisen jälkeen. Useimmat nimittäin kaatuvat monta monituista kertaa fillaroimisen alkutaipaleella.

Eräs isä on kuvannut videolle pikkutyttönsä ensimmäisen polkupyöräilyn ilman apupyöriä. Jason Mcbride kertoo kuusivuotiaan tyttönsä oppineen ajamaan polkupyörää, mutta tarvinnee hieman lisäharjoitusta. Pikkutyttö törmäsi ekalla ajokerralla tolppaan. Reipas tenava ei ollut kumahduksesta moksiskaan.