Ryöstäjän nolo takaisku McDonald’sissa – joutui ostamaan hampurilaisen saadakseen ryöstörahat

Ohhoh! · Tim Isokivi

Pikaruokalaan iskeneen ryöstäjän ei tarvinnut poistua paikalta tyhjän vatsan kanssa. Hänen oli pakko ostaa ravintolasta hampurilainen saadakseen vaatimansa rahat. Daniel Parra-Braun ilmaantui Iso-Britannian Coventryssä sijaitsevaan McDonald’siin ja kertoi myyjälle olevansa aseistettu.

Hän vaati saamaan kassakoneessa olevat käteiset. Ongelmana oli se, että kassakone aukesi ainoastaan asiakkaan tilatessa ruokaa. Parra-Braunin täytyi tilata yhden punnan arvoinen juustohampurilainen, jonka hän maksoi viiden punnan setelillä. Hän poistui paikalta noin 150 euron arvoisen ryöstösaaliin kanssa.

Parra-Braun on sittemmin pidätetty. Hänet tuomittiin Telegraph-lehden mukaan viiden vuoden vankeusrangaistukseen kahdesta ryöstöstä ja kahdesta ryöstön yrityksestä.