Uskomatonta! Näyttelijä ei räpytellyt silmiään tuntiin ja 17 minuuttiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijät joutuvat toisinaan suorittamaan haastaviakin fyysisiä saavutuksia. Eräs filippiiniläinen tähti päätti yrittää televisiossa hämmentävän ennätyksen rikkomista. Filippiiniläisessä Eat Bulaga -ohjelmassa nähtävässä osiossa kaksi julkisuuden henkilöä pitää tuijotuskisan.

Näyttelijä Paolo Ballesteros otti ohjelmassa mittaa Allan K -nimisestä koomikosta. Ballesteros voitti koomikon, joka luovutti noin 34 minuutin kohdalla. Ballesteros päätti kuitenkin olla räpäyttämättä silmiään niin kauan kuin hän kykeni.

Näyttelijä päätyi Phil Star -sivuston mukaan pitämään silmiään auki tunnin, 17 minuutin ja kolmen sekunnin ajan. Hän tuli suurella todennäköisyydellä rikkoneeksi silmien yhtäjaksoisen auki pitelemisen maailmanennätyksen.