Uutuusbaarissa maksetaan tuntihintaa – juomat sisältyvät hintaan

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimmissa ravintoloissa asiakkaita veloitetaan perinteiseen tapaan juomasta kerrallaan. Nyt Yhdysvaltojen Missouriin on avattu baari, jossa rahat hupenevat lompakosta siellä käytetyn ajan mukaan.

St. Luisin Open Concept veloittaa asiakkaita tuntihinnalla. Premium-juomia pääsee nauttimaan 10 dollarin tuntihintaan ja ylähyllyn parempia juomia 20 dollarin tuntimaksulla. Tarjolla on niin oluita, viinejä, väkeviä alkoholijuomia kuin drinkkejäkin.

– Koska maksu suoritetaan ovella, joutuu tiskillämme odottamaan muita baareja vähemmän aikaa, omistaja Michael Butler kuvailee The Takeout -sivustolle.

Baarissa kulutettua aikaa mitataan älypuhelimeen ladattavalla sovelluksella. Liian humalaisille juomaa ei tietenkään tarjoilla, ja asiakkaiden päihtymystilaa tarkkaillaan kokeneiden baarimikkojen toimesta.