Mies kuoli liian kuumaan ruokaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Liian kuuman ruoan syöminen johtaa useimmissa tapauksissa kivuliaaseen mutta pitkällä tähtäimelle harmittomaan kielen palamiseen. Nyt se on kuitenkin aiheuttanut erään hääsuunnittelijan kuoleman.

Iso-Britannian Boltonissa asuva Darren Hickey oli maistelemassa hääjuhlien ruokatarjontaa kun hän sai nautittavakseen kalakakun. Miehen epäonneksi kakku oli niin kuuma, että se poltti hänen kurkkuaan.

Lääkäri määräsi Hickeylle kipulääkettä ja lähetti hänet kotiin. Kurkunpää kuitenkin turposi seuraavien tuntien aikana niin pahaksi ettei mies voinut lhengittää tai niellä. Hickey toimitettiin sairaalaan, mutta ehti tukehtua kuoliaaksi ennen kuin lääkärit pystyivät pelastamaan hänet.

– Tämän kaiken aiheutti kalakakku. Se oli erittäin pieni ja erittäin kuuma mutta sen seuraukset olivat katastrofaaliset, kuolinsyyntutkija kuvaili Telegraph-lehden mukaan.