Pizzakuskin päivä totaalisesti pilalle – hirvittävä sadekuuro kruunasi ketutuksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Domino-pitserian lähetti oli viemässä pizzaa asiakkaalleen Floridan Ponte Vedra Beachille. Hän saapui asiakkaan portille iltasella. Vaikeudet alkoivat, kun kuljettaja poistui autosta soittamaan portin summeria.

Kuljettaja unohti panna auton parkille. Kun hän nousi ajoneuvosta ja irrotti jalkansa jarrulta, rysäytti auto suoraan porttia päin. Lähetti säikähti melkoisesti, ja päätti peruuttaa autonsa takaisin tielle. Hän kuitenkin unohti auton oven auki.

Ovi otti kiinni portinpieleen ja se oli vähällä irrota. Videon julkaisijan mukaan lähetti soitti sen jälkeen hänelle ja vaikeroi ajaneensa porttia päin. Yhtäkkiä taivaalta iski valtava sadekuuro. Asiakas sai kuitenkin pizzansa – sehän se on tärkeintä.