Bimbojen kuningatar meikkasi – superhuulet vetävät hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lontoossa asuva plastiikkakirurgien elävä aikaansaannos Candy Charms työskentelee glamourmallina ja aikuisviihdetähtenä. Hänen pääasiallisena tavoitteena on näyttää bimboblondilta ja Barbie-nukelta. Nainen on onnistunut siinä melko hyvin.

Hän on suorittanut vartalolleen lukuisia toimenpiteitä, eikä naisessa ole aitoutta ulkoisesti kuin ripaus. Hän ylistää lookkiaan nimittämällä itseään muun muassa bimbojen kuningatareksi. Nyt nainen on näyttänyt, kuinka huulikiillettä levitetään täytteistä nupullaan oleville huulille.

Candy Charms piipahti aiemmin syksyllä rasvansiirrossa. Operaatiossa on siirretty hänen kehostaan imettyjä rasvasoluja pakaroihin. Keinotekoinen ulkonäkö on muodostumassa jo eräänlaiseksi ilmiöksi ja silikonibimboille on suunnattu nykyisin jopa omia kauppoja ja sivustoja.