Frendit-tunnari muutettiin balladiksi – haikea versio Netflixistä poistamisen vuoksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Frendit-komediasarja lukeutuu 1990-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin. Sarjalla on yhä edelleen lukuisia innokkaita faneja ympäri maailmaa, ja sarjasta mahdollisesti tehtävästä elokuvasta spekuloidaan usein julkisesti.

Frendit-sarjaa esitettiin yhdysvaltalaisella NBC-televisiokanavalla vuosina 1994–2004. Nykyisin fanit ovat katsoneet sitä Netflixistä, mutta se poistuu suoratoistopalvelun valikoimista tämän vuoden lopussa. Muusikko Chase Holfelder on päättänyt varioida alkuperäistä tunnuskappaletta haikeampaan muotoon ikävien uutisten vuoksi.

Frendien alkuperäisen ”I’ll Be There For You” -tunnarin on esittänyt The Rembrandts. Uusi versio on kaukana orginellista ja menevästä rallista. Versiosta on tullut viraalihitti.