Karannut vuohi murtautui perheen kotiin – löydettiin nukkumasta vessassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Ohiossa asuvan perheen kotiin murtautui yllättävä taho. Kyseessä oli kilometrien päässä sijaitsevalta maatilalta karannut Big Boy, eli Iso Poika -niminen vuohi.

18-vuotias Logan Keathley saapui kotiin ja huomasi jonkun rikkoneen kuisti n ikkunan. Virtsalle haisseen kodin vessasta löytyi nukkuva vuohi. Huonosti käyttäytyneen eläimen rikos oli tallentunut kodin valvontakameralle.

Poliisit yrittivät tuloksetta houkutella Big Boyn pois kodista porkkanoilla, koiran luulla ja ruoholla. Lopulta he joutuivat turvautumaan voimankäyttöön ja vetämään eläimen pois sen sarvista. New York Post -lehden mukaan perheen vakuutus korvaa heidän epäonnekseen ainoastaan karhujen ja peurojen tekemät vahingot.