Töhrijät kuriin! Ilmianna sotkijat ja säästä muiden kustannuksia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Töhrijät ja ilkivallan tekijät aiheuttavat kaupungeille vuosittain satojen tuhansien eurojen kustannukset. Yleensä töhrijät ovat alaikäisiä poikia, jotka esittelevät vajavaisia piirustustaitojaan sähkökaapeissa, talojen seinissä ja bussipysäkeissä.

Siksi olisikin hienoa saada kiinni Kouvolan Lehtomäessä sunnuntai-iltana kuuden maissa linja-autopysäkin katosta töhrineet pojat. He olivat sotkeneet bussipysäkin katosta spraymaalilla. Ohi ajanut autoilija näki pojat.

Töhritty katos sijaitsee Lehtomäenkadun varressa, Haukitien ja Riekontien välisellä osuudella. Ohi ajanut autoilija oli havainnut tapahtumapaikalla kaksi nuorta poikaa maalaamassa töhryjä.Havainnoista pyydetään ilmoittamaan numeroon P. 050 447 9574 tai sähköpostilla rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi. Pojat tai heidän vanhempansa joutuvat korvaamaan vahingot ja keventävät muiden veronmaksajien taakkaa.