Yolanda Hadid on löytänyt avun Lymen tautiin – 90 prosenttia oireista hävinnyt

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tunnetuksi tullut Yolanda Hadid on niittänyt mainetta myös terveellisillä elämänvalinnoillaan, jotka auttavat häntä taistelussa Lymen tautia vastaan. Nyt hän on löytänyt avun erityisestä laitteesta.

– Voin paremmin kuin aikoihin. Oireeni ovat laantuneet ja viime vuosi oli todella vaativa. Löysin uudenlaisen parannuslaitteen, mikä on tehnyt minulle ihmeitä. Se on poistanut 90 prosenttia oireista. Se on muun muassa auttanut nivelkipuihin, uupumukseen, aivosumuun ja muihin Lymen taudin oireisiin, 55-vuotias Yolanda Hadid kertoo People-lehdelle.

Nainen on myös rakastunut sijoittaja Joseph Jingoliniin. Tämä on mahdollistanut uuden alun elämässä. Hän on myös kolmen menestyneen mallin äiti, joten elämässä on paljon uutta mielenkiintoista. Yolanda Hadid parantaa kertomansa mukaan tautia syömällä puhdasta ruokaa, lepäämällä hyvin ja välttelemällä magneettisia alueita ja sähkökenttiä.