Kadulta löytynyt muistikortti paljasti murhan – sisälsi videoita henkirikoksesta

Ohhoh! · Tim Isokivi

Poliisi on päässyt murhaajan jäljille kadulta löydetyn muistikortin ansiosta. Kortin sisältämä materiaali johti 48-vuotiaan Brian Steven Smithin pidätykseen Yhdysvaltojen Alaskassa.

Anchoragesta löydetty muistikortti ohjattiin poliisille sen löytäneen naisen toimesta. Kortissa luki ”Homicide at midtown Marriott”, eli murha keskikaupungin Marriotissa. Se sisälsi videoita ja kuvia alastomasta naisesta, jonka naurava mies kuristaa kuoliaaksi.

Uhrin uskotaan olevan sama nainen, jonka ruumis löydettiin taannoin moottoritieltä. Poliisit onnistuivat tunnistamaan naisen videolla kuristaneen miehen Smithiksi hänen aksenttinsa perusteella. He muistivat Etelä-Afrikasta Alaskaan muuttaneen miehen toisen tapauksen tutkinnasta.

Murhan uhria ei ole toistaiseksi nimetty. Hänen uskotaan olevan Alaskan alkuperäiskansojen edustaja, uutisoi CNN.