Cindy Crawfordin mallitytär Kaia Gerber antavassa pikkumustassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford on jo jättänyt taakseen aktiiviuransa supermallina, mutta hänen paikkansa lunasti saman tien hänen 18-vuotias tyttärensä Kaia Gerber. Tyttärestä on muodostunut nopeasti yksi mallimaailman kuumimmista nimistä niin catwalkeilla kuin muotilehtien sivuillakin.

View this post on Instagram

😈 @livincool

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Tällä kertaa Kaia on kuvattu mallikuvausten sijaan poseeraamassa pikkumustassa vapaa-ajallaan. Kuvansa yhteydessä hän toteaa lyhyesti ”Living cool”. Äskettäin hän julkaisi lisäksi myös sänkykuvansa, jossa nuori supermalli poseeraa sängyssä yhdessä lemmikkinsä kanssa.

View this post on Instagram

nap buddies

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Kaia Gerber toimii mallina jo niin ammattimaisesti, että moni voisi kuvitella hänen olevan selvästi vanhempi. Nuori nainen näytti hyvin itsevarmalta ollessaan kuvattavana seksikkäässä mekossa, joka koostui ikään kuin niitein koristelluista rintaliiveistä ja mustasta hameosasta.