Vankilassa viruva Tekashi 6ix9ine solmi 10 miljoonan levytyssopimuksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vasikointi vaikuttaa ainakin toistaiseksi kannattaneen kohuräppäri Tekashi 6ix9inen tapauksessa. Rikostovereita vastaan todistamalla tuomionsa odotettua lyhyemmäksi neuvotellut tähti on nyt tehnyt rahakkaan sopimuksen.

6ix9ine solmi uuden sopimuksen vanhan 10K Projects -levy-yhtiönsä kansa. Sopimuksen arvo on TMZ:n mukaan jopa 10 miljoonaa dollaria. Räppäri saa rahat, mikäli hän julkaisee vapautumisensa jälkeen yhden englanninkielisen ja yhden espanjankielisen levyn.

Tähteä odotti alkujaan jopa 47 vuoden vankeustuomio, mutta näillä näkymin hän on pääsemässä vapaaksi mahdollisesti jo vuonna 2020. Tekashi 6ix9ine vasikoi äskettäin jenginsä tunnettuja jäseniä, joten artistin turvallisuus voi olla vaarassa. Hän on kuitenkin kieltäytynyt tarjotusta todistajansuojeluohjelmasta. Sen sijaan hän aikoo turvautua yksityisten henkivartijoiden apuun.