Äiti juoksi maratonin aikaan 3:11 – työntäen kolmea lastaan rattaissa

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Samaan aikaan, kun joku lukee tätä artikkelia, mutustelee sipsejä ja makoskelee sohvalla, edustaa 35-vuotias kolmen lapsen äiti maailman kovakuntoisinta sakkia. Nainen juoksi täyden maratonin kolmeen tuntiin ja 11 minuuttiin.

Cynthia Arnold työnsi maratonin aikana rattaita, jossa istui hänen kolme lastaan. Rattaiden paino kolmen lapsen kanssa oli yhteensä 84 kiloa. Lapset istuivat kiltisti koko 42 kilometrin matkan, kun heidän äitinsä painatteli hurjaa vauhtia eteenpäin.

Arnold juoksi upean maratonmatkan viime kesänä Missoula Marathonissa. Hän teki samalla Guinnessin maailmanennätyksen. Cynthia Arnoldin lapset olivat maratonin aikaan kuusi-, neljä- ja yksivuotiaita. Runners World kertoo naisen aloittaneen maratontreenaamisen puolta vuotta aiemmin, mutta hän on jo aiemmin juossut rattaiden kanssa puolimaratonin.