Kaikkien aikojen nachohaaste – kukaan ei ole vielä onnistunut syömään

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useat ravintolat tarjoavat nälkäisille asiakkailleen erilaisia ruokahaasteita. Niissä ruokailijat saatetaan esimerkiksi haastaa syömään kokonaan valtava ruoka-annos.

Iso-Britannian Northamptonissa sijaitseva The Smoke Pitt on haastanut suursyömärit tiettävästi maailman suurimpaan nachohaasteeseen. Tehtävänä on syödä tyhjäksi lautanen, joka sisältää kilon tortillalastuja, kilon cheddrajuustoa, kolme kiloa naudanrinta sekä 500 grammaa hapankermaa, salsaa ja guacamolea. Annos sisältää 15 434 kilokaloria.

45 euron arvoinen annos on ilmainen mikäli sen onnistuu syömään tunnissa, minkä lisäksi suoriutuja saa ilmaisen jälkiruokan. Tuoreella viraalivideolla annosta syö 22-vuotias Lily Cuthberton. Kaikkien haastetta tähän saakka yrittäneiden tapaan hän kuitenkin epäonnistuu siinä.