Frederik lopettaa! Jäähyväiskiertue tulossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Junttidiskon kuningas, Frederik, eli Reetu, oikealta nimeltään Ilkka Sysimetsä, on kertonut lopettavansa esiintymisen. Iskelmä- ja popmusiikkia vuodesta 1964 saakka tehnyt mies lähtee ensi syksynä jäähyväiskiertueelle.

Frederikin kappaleet ovat soineet ravintoloissa ja radiossa vuosikymmenten ajan. Niistä tunnetuimmat ovat Tsingis Khan, Kolmekymppinen, Titanic ja Harva meistä on rautaa. Hän on ansainnut urallaan yhteensä 16 kultalevyä.

Frederik on kertonut julkisuudessa saavansa edelleen mielin määrin pikkuhousuja esiintymislavoille heitettynä. Hän täyttää ensi vuoden helmikuussa 75 vuotta, joten eläkkeelle jääminen on ansaittua. Frederik nähtiin kuusi vuotta sitten myös Big Brother -talon asukkaana.

Publiée par Ilkka Sysimetsä sur Mardi 22 janvier 2019