Victoria Beckham: ”Tämä on onnellisen avioliiton salaisuus!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jalkapalloilija David Beckhamin kanssa 20 vuotta sitten avioitunut Victoria Beckham tietää, että jokainen suhde vaati työtä onnistumisen eteen. Hänellä ja Davidilla on yhteensä neljä lasta, he molemmat ovat menestyviä bisnessihmisiä, ja löytävät silti aikaa parisuhteelleen.

Ensisilmäyksellä rakastunut pari seurusteli kaksi vuotta ennen avioliittoa. Lasten syntymisen jälkeen he ovat perustaneet koko yhdessäolonsa lasten ympärille ja perhe on aina numero yksi. Samalla he tukevat toisiaan kaikessa, myös ammatillisessa mielessä.

Heillä on upea tukiverkosto ympärillä lasten isovanhempien kautta. Lisäksi Victoria kertoo Today-ohjelmassa, että he ovat ymmärtäneet olevansa vanhempia yhdessä kuin erikseen. Hän kuvailee perhettään tiimiksi, jossa puhalletaan yhteen hiileen. Kaikista tärkeintä on kommunikoiminen.