Viskinystävän unelmaloma – yövy mökissä Jim Beamin tislaamon tilalla

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kentuckyssä valmistettava Jim Beam lukeutuu maailman tunnetuimpiin viskimerkkeihin. Nyt todellisilla viskinystävillä on mahdollisuus yöpyä yhtiön tiluksilla.

Jim Beam on lisännyt Airbnb-majoituspalveluun kohteen, joka sijaitsee yhtiön tislaamolla Kentuckyn Clermontissa. Varsinainen majoituspaikka on yhtiön tontilla sijaitseva kolmen makuuhuoneen mökki. Yöpyjiä rakennukseen mahtuu kerralla enintään kuusi.

Mökissä majoittuville tarjotaan mahdollisuuksi osallistua esimerkiksi tislaamokiertueelle ja bourbon-maisteluun. Yksi yö mökissä maksaa vain 23 dollaria, eli noin 20 euroa. Mahdollisuuksia on rajoitetusti, sillä toistaiseksi mökkiä on mahdollista vuokrata 21. lokakuuta alkaen vain ajoille 23. – 24. marraskuuta ja 7. – 8. joulukuuta.

 

Airbnb
Airbnb
Airbnb