Melissa Lorin vilautus vain millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyisen bikinimalli Claudia Romanin ystävänä tunnetuksi tullut Melissa Lori ei ole vielä suomalaisille varmastikaan kovin läheinen tuttavuus. Hän julkaisee usein sosiaalisessa mediassa niin rohkeita valokuvia, että ne ainakin hipovat verkkopalvelujen sääntöjä.

Sosiaalisessa mediassa myös alastomana taannoin nähty Melissa Lori esittelee nyt hämmentävää iltapukua, joka paljastaa enemmän kuin peittää. Keltaisen asun yläosa koostuu nimittäin vain nauhoista, joita sattuvat peittämään nännit alleen – kun sattuvat. Vilautus on nimittäin koko ajan vahvasti uhkana.

Monissa kuvissaan Melissa Lori on viime aikoina nähty täysin tai ainakin osittain nakuna, mutta ainakin vielä hän saa julkaista somepalvelujen rajoja toistuvasti koettelevia kuviaan suosituissa somepalveluissa.