Sarjanäpistelijä jäi kiinni Jyväskylässä – 44 anastusta vuoden sisään

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Myymälävarkaiden toimintaa on vaikea saada kuriin, koska heille annetaan yleensä pelkästään sakkoja näpistyksestä. Kaupan ala kärsii kuitenkin hurjasti varkaiden takia, eivätkä kaikki edes jää kiinni. Nyt poliiseille entuudestaan tuttu myymälävaras jäi kiinni Jyväskylässä 44. kertaa keskiviikkona.

Hätäkeskukseen tuli keskiviikkona kello 16:55 ilmoitus, että Jyväskylässä Vasarakadulla sijaitsevassa tavaratalossa on näpistelijä. Mies oli keräillyt elintarvikkeita koriinsa ja ottanut juomaosastolta yhden oluttölkin. Oluttölkin arvo on korkeintaan muutaman euron.

Mies laittoi kassajonossa oluttölkin vaatteisiinsa ja maksoi muut tuotteet. Vartija otti miehen kiinni kassalinjan jälkeen. Tuote saatiin takaisin myyntikuntoisena. Hän on jäänyt kaikista 44 anastusrikoksesta kiinni yhden vuoden sisään.